Meniul paginilor
 
 
 
 
 

Postat By pe Sep 7, 2009 in Misionari | 0 comentarii

Sr. Gabriela Robu

gabrielarobu1     Congregaţia Slujitoarele Duhului Sfânt
     Sr. Gabriela Robu s-a născut la 22 februarie 1971, în localitatea Traian, jud. Roman. În anul 1993 a intrat la surorile misionare “Slujitoarele Duhului Sfânt” din Roman.

     Activităţi misionare

     În anul 1994 a pornit spre Austria (împreună cu sr. Cristina-Evelina Gal), unde şi-a continuat drumul vocaţiei cu postulantatul, noviciatul şi o bună parte din juniorat. Primele voturi le-a depus la 22 februarie 1998, în Casa de Reculegere a Misionarilor Verbiţi din Traian. În timpul junioratului a studiat la Viena, la un Colegiu Pedagogic pentru Educatoare, lucrând pentru câteva luni într-o grădiniţă.

     Între anii 2001-2003 a fost în ţară lucrând în internatul congregaţiei din Roman şi a urmat Cursul de teologie pentru laici de la Traian.

     În toamna anului 2003 s-a reîntors în Austria pentru a se pregăti înaintea voturilor perpetue, pe care le-a depus la 21 august 2004 în Parohia “Sfânta Tereza” din Roman, jud. Neamţ. În cadrul acestei sărbători a primit şi trimiterea misionară din partea provincialei, Sora Vera Maria, de a pleca pentru cinci ani în Argentina, unde a ajuns la 16 noiembrie 2004.

          Date de contact

Adresa: Ricardo Palma 4880
Barrio Liceo I
5019-Cordoba, Argentina
Tel:
Email: [email protected]

Posteaza un raspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *