Meniul paginilor
 
 
 
 
 

Postat By pe Sep 11, 2017 in Locale, Slideshow, Stiri | 0 comentarii

Părintele Chelaru-Dămoc Cezar va primi mandatul misionar

Părintele Chelaru-Dămoc Cezar va primi mandatul misionar

chelaru-damoc_cezarJoi, 14 septembrie – sărbătoarea Înălțarea Sfintei Cruci, părintele Chelaru-Dămoc Cezar va primi mandatul misionar din partea Preasfințitului Petru Gherghel în biserica „Trupul și Sângele Domnului” din Gherăești, în parohia în care și-a desfășurat o parte din activitatea sa diaconală și de acolo de unde provin alți doi misionari ce au pronit către Kenya, părintele Eugen Blaj și părintele Claudiu Iștoc.P1150417 - copie

Părintele Chelaru-Dămoc Cezar S-a născut la 25 martie 1988, la Buhonca. A absolvit Şcoala Generală de 8 clase în anul 2003 la Doljeşti, Liceul Teologic Romano-Catolic “Sfântul Francisc din Assisi” din Roman în anul 2007, şi Institutul Teologic Romano-Catolic “Sfântul Iosif” din Iaşi în anul 2015. A fost sfinţit preot la 24 iunie 2015 la Iaşi de către ep. Petru Gherghel și a activat ca vicar la Parohia “Sfântul Francisc din Assisi” din Cleja de la 1 august 2015 până la data de 1 august 2017.

P1150583 - copiePărintele Cezar a ales să se întoarcă în Kenya după ce în anul pastoral a făcut experiența activității misionare la Maikona. În această perioadă a fost sădit în inima sa un mic germen al activității misionare, germen care acum a ajuns la maturitate. Activitatea sa va începe la data de 19 septembrie 2017, atunci când va ajunge în Kenya.

Vă invităm să fiți alături de el cu prezența, dar mai ales cu rugăciunea dumneavoastră.

Centrul Misionar Diecezan

Posteaza un raspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *