Meniul paginilor
 
 
 
 
 

Sponsorizare

Sponsorizari no color

Agenții economici pot decide ca o parte din impozitele lor sa susțină activități socio-caritative!

     Ce aveţi de făcut?

       Încheiaţi un contract de sponsorizare cu Centrul Misionar Diecezan şi vă deduceţi 20% din impozitul pe profit datorat Statului, în limita a 3‰ din cifra de afaceri a companiei.

     Mai multe detalii:

       Viraţi suma în contul Centrului Misionar Diecezan şi specificaţi activitatea pe care doriţi să o sprijiniţi (de exemplu contribuiţi la sprijinirea grădiniţelor din Kenya, adoptaţi la distanţă un copil din Coasta de Fildeş, susţineţi financiar un tânăr voluntar care lucrează în domeniul socio-caritativ în Africa). În urma folosirii sumei donate, veţi primi un raport asupra modului în care banii dumneavoastră au fost cheltuiţi şi al impactului pe care l-au avut în viaţa oamenilor pe care îi asistăm. Codul Fiscal prevede că dumneavoastră puteţi să decideţi asupra modului de folosire a unei mici părţi din impozitul pe care îl datoraţi Statului.Dacă doriţi să sponsorizaţi o activitate a Centrului Misionar sau aveţi nevoie de mai multe informaţii referitoare la sponsorizări, contactaţi-ne.

     Extras cod fiscal:

       Cap.III, Art.31 (4) Contribuabilii care efectuează sponsorizări și/sau acte de mecenat, potrivit prevederilor legii privind sponsorizarea și legii bibliotecilor, scad din impozitul pe profit datorat sumele aferente, dacă sunt îndeplinite cumulativ următoarele condiții: a) sunt în limita a 3‰ din cifra de afaceri;b) nu depășesc mai mult de 20% din impozitul pe profit datorat. Contractul de sponsorizare îl găsiți aici.