Meniul paginilor
 
 
 
 
 

Postat By pe Jun 22, 2017 in Locale, Slideshow, Stiri | 0 comentarii

Magazinul TERESIANUM: Schimbarea administrației și a telefonului

Pentru că în ultima vreme au avut loc unele schimbări în ritmul magazinului „TERESIANUM” și pentru că mai multe persoane au întrebat dacă magazinul mai funcționează sau nu, ne-am gândit că ar fi bine să facem câteva precizări:

Magazinul de articole religioase „TERESIANUM”, care a fost înființat de Centrul Misionar Diecezan și apoi preluat de „Fundația pentru o viață demnă”, a început pașii concreți de a se întoarce în administrarea Centrului Misionar Diecezan Iași, și va avea următoarele date de contact:

Telefon: 0741/388925

Email: [email protected]

 

Administrarea parțială a început de la sfârșitul lunii aprilie anul curent, de aceea, din sumele acumulate în această perioadă, am trimis câte o mică contribuție fiecărui preot din misiuni: Coasta de Fildeș, Kenya, Ecuador.

Părintele Alexandru Percu, misionar în Coasta de Fildeș ne-a transmis câteva gânduri: „Preoții misionari din Djebonoua, Coasta de Fildeș, adresăm un cuvânt de mulțumire tuturor preoților, credincioșilor și binefăcătorilor din dieceza de Iași care prin intermediul magazinului „Teresianum” și a Centrului Misionar Diecezan ne-au oferit un mic sprijin financiar în luna mai. Vă mulțumim și pentru celelalte ajutoare financiare și spirituale oferite până acum, căci fără ajutorul dumneavoastră nu am reuși să facem atât de multe lucruri”.

 

Magazinul funcționează la aceeași adresă în localitatea Roman (jud. Neamţ), str. Roman Muşat, 47 (aproape de cimitirul din localitatea Roman şi vizavi de Sala Sporturilor), şi este deschis în fiecare zi de luni până vineri.

Produselor care au fost introduse în magazin în ultimele două luni le-am aplicat deja reduceri substanțiale, urmând ca prețul tuturor produselor să fie reduse la schimbarea definitivă a administrației.

Vă mulțumim pentru înțelegere, pentru ajutor și contribuție!

 

Vă aşteptăm la „TERESIANUM”

Programul de funcţionare:

•   luni-vineri: 8.30-16,30

•   sâmbăta: la cerere

•   duminica: închis

Date şi persoane de contact:

– Roca Ana (va reveni în țară);

– Genoveva Sescu (actualmente la magazin);

– Telefon: 0741/388925;

– Email: [email protected]; [email protected];

www.teresianum.ro

 

Pr. Florin Petru Sescu

director al

Centrului Misionar Diecezan

Posteaza un raspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *