Meniul paginilor
 
 
 
 
 

Postat By pe Nov 25, 2014 in Internaționale | 0 comentarii

Episcopii din Kenya reafirmă: „Vaccinarea antitetanos este de fapt un program ascuns de control al populației”

2014 11 07 Nairobi 1     Episcopii din Kenya își repetă acuzațiile cu privire la campania de vaccinare împotriva tetanosului, care, spun ei, ascunde un program de control al populației, tot ei denunțând, de asemenea, lipsa de securitate în diferite părți ale țării. Într-o declarație publicată pe data de 6 noiembrie, la sfârșitul Adunării Plenare, trimisă la Agenția Fides, aceștia scriau: „Câți kenyeni, inclusiv agenți de securitate, trebuie să-și piardă viața înainte ca ordinea să fie restabilită? Dorim categoric să declarăm acest lucru: a venit vremea să vorbim mai puțin și să acționăm mai mult”. Episcopii se referă la recentele incidente de violență din regiunea lacului Turkana, precum și la cele care au avut loc în această vară în regiunea Lamu.

     “Una dintre principalele cauze ale insecurității este dezvoltarea inegală”, a spus declarația. “Este regretabil faptul că, în ciuda celor 50 de ani de independență, unele zone ale țării nu au cunoscut o dezvoltare semnificativă, fără drumuri, școli și alte servicii sociale esențiale”.

     Conferința Episcopală din Kenya reafirmă totodată că, în ciuda faptului că sunt în favoarea campaniilor de vaccinare obișnuite (realizate cu ajutorul organizațiilor de îngrijire a sănătății din cadrul Bisericii Catolice), rămâne o preocupare puternică secretul în care este efectuată campania 2014 împotriva tetanosului. Biserica a reușit2014 11 07 Nairobi 2 să obțină mai multe doze de vaccin, care au fost analizate de către patru laboratoare diferite din Kenya și străinătate. „Vrem să vă anunțăm că toate testele arată că vaccinul folosit în Kenya în martie și octombrie 2014 este, de fapt, contaminat cu hormon Beta-HCG”, au declarat Episcopii. Această substanță „provoacă infertilitate și mai multe avorturi spontane la femei”, amintește documentul, care încheie prin a denunța intimidările la care au fost supuși medicii care au confirmat informațiile despre vaccin, și prin a cere kenyenilor să evite campania împotriva tetanosului, deoarece “suntem convinși că acesta este un program ascuns de control al populației “.

 

(preluare Agenția Fides)

Diac Roberta Diana

Voluntar CMD

Posteaza un raspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *