Meniul paginilor
 
 
 
 
 

Postat By pe May 5, 2020 in Articole, Locale, Slideshow, Stiri | 0 comentarii

Cu 3,5% mai multă speranță

Cu 3,5% mai multă speranță

 

Direcționează 3,5% din impozitul pe venit către Centrul Misionar Diecezan Iași și poți întinde o mână de ajutor tuturor acelor persoane care în fiecare an beneficiază de pe urma proiectelor misionare.

Centrul Misionar Diecezan își desfășoară activitatea misionar-umanitară în 3 țări din lumea întreagă: două pe continentul African – Kenya și Coasta de Fildeș – și una pe continentul American – Panama. De-a lungul timpului a reușit să susțină multe proiecte de pe urma cărora au beneficiat copiii, tinerii și adulții din deșertul Chalbi – Kenya, regiunea Djebonoua – Coasta de Fildeș și zonele izolate de ape și mlaștini din Panama.

Anul trecut, ne-au fost redirecționați aproximativ 6312,84 RON prin intermediul campaniei „Cu 2% mai multă speranță”. Tradus în proiecte, suma primită a susținut două luni și 22 de zile „Hrana pentru grădinițele din Kenya”. În cadrul acestui proiect, 155 de copii din Kenya au primit zilnic prânzul la grădinițele pe care le frecventează. Mai multe amănunte despre proiectele noastre puteți citi dând click aici.

 

 

Termenul de depunere al formularului a fost prelungit pentru anul curent de la 15 martie la 25 mai. Toți cei care doresc să susțină eforturile noastre de a-i ajuta pe cei mai săraci decât noi, o pot face completând „Declarația 230” cu datele personale.

Ce ar trebui să facă o persoană care dorește să completeze „Declarația 230”?

A. Să completeze doar rubrica I. DATE DE IDENTIFICARE A CONTRIBUABILULUI, după care semnează formularul. Nu trebuie să completeze nimic la sumă, deoarece aceasta va fi calculată de organele fiscale.

B. Să depună formularul alegând una din următoarele variante:

  1. Depune personal formularul la Administrația Finanțelor Publice de care aparține (exemplu – cei din zona Roman: Piața Roman Vodă nr. 1, Roman);
  2. Completează formularul online pe pagina Administrației Finanțelor Publice după cum urmează: www.anaf.ro (un ghid privind depunerea online îl găsiți dând click aici);
  3. Ne oferă nouă împuternicirea prin poștă sau vizitându-ne la adresa: Centrul Misionar Diecezan, Str. Primăverii, nr. 17, 611129 – Roman, jud. Neamț; după care îl vom depune noi la Finanțe.

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon 0742287764 sau pe adresa de mail [email protected]

Link-uri pentru descărcare :

Formular_230_2019 – persoane fizice.pdf – pentru persoane fizice;

Formular_230_2019 – pentru PFA-uri.pdf – Persoane Fizice Autorizate. 

Pentru a descărca formularul, puteți da click pe imaginile de mai jos:

 

 

Posteaza un raspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *