Meniul paginilor
 
 
 
 
 

Postat By pe Feb 13, 2013 in Ecuador | 0 comentarii

Ecuador: Miercurea Cenuşii celebrată în Santa Lucia

Ecuador: Miercurea Cenuşii celebrată în Santa Lucia

     Având ca punct de reflecţie P1060901pentru această zi cuvintele “Noi am cunoscut şi am crezut în iubirea lui Dumnezeu pe care o are faţă de noi (1In 4,13)” din mesajul Sfântului Părinte pentru Postul Mare, ajutat de opt cateheţi, am celebrat începutul Postului Mare în 80 de sate din cele 100 aflate sub coordonarea Parohiei Santa Lucia şi a Parohiei San Juan din Ecuador.

     Punctul forte a fost la Liturghia celebrată la ora 7.00 de către părintele Bartolomeu Blaj, în Parohia San Juan, în cadrul căreia a avut loc şi sfinţirea cenuşii pentru celelalte sate. În cadrul predicii, părintele a amintit despre importanţa rugăciunii, a postului şi a faptelor săvârşite cu caritate în această perioadă de post.

     Încurajaţi de aceste cuvinte, după sfânta Liturghie am pornit fiecare în zona care i-a fost repartizată, pentru a impune şi fraţilor din alte sate cenuşa, ca semn al pocăinţei şi al recunoaşterii nimicniciei noastre în faţa iubirii lui Dumnezeu.

Emilian Jitaru

* * *

Mai multe imagini de la acest eveniment puteţi vedea în Albumul foto: 13 februarie: Ecuador: Miercurea Cenuşii celebrată în Santa Lucia

Privacy Preference Center

Necessary

Advertising

Analytics

Other